Top 3 fordele ved at eje en schæferhund til både nye og gamle hunderejere

Schæferhunden er en af de mest populære hunderacer i Danmark, med god grund. De store hunde kan være både energiske og blide, hvis opdraget ordentligt og schæferen kan være et trofast kæledyr til enhver familie, der har erfaring indenfor opdragelse af kæledyr. Dog skal man være sikker i sine evner til at opdrage hunden ordentligt, da schæfere er store hunde, og derfor kan de være lidt voldsomme i deres opførsel, hvis ikke håndteret korrekt. Til dem af jer der er sikre i jeres evner til at opdrage jeres hund, men måske er i tvivl om schæferen er for jer, her er de 3 største fordele ved at eje en schæferhund.

shutterstock_101605222De største fordele ved at eje en schæfer

1. Schæferen er en af de mest populære hunderacer i verden. På grund af deres størrelse er de både fulde af energi, hvilket gør racen perfekt for familier med meget energiske børn, men størrelsen gør også hunden til en effektiv vagthund, når familien er ude. 2. En korrekt opdraget schæfer er en af de mest blide og trofaste hunderacer, en hundeejer kunne ønske sig. 3. Schæferens naturlige intelligens og legesyge natur gør at racen er perfekt, hvis man leder efter en hund, der kan følge med i en aktiv livsstil. For mere information om optimal træning af din hund og generelle tips til hundeejere, besøg: Tha-ko-dah.dk

Verdenskendt politihund og trofast familieven

Schæferen er en af de mest populære politihunde i verden. Både fordi racen er nem at træne, men også på grund af deres energiske natur. De samme træk gør schæferen til den perfekte race for hundeejere, der leder efter en hund som kan være både underholdende i leg, men også en effektiv vagthund, som kan passe huset når familien ikke er hjemme. Til de der er i tvivl om schæferen er hunden for dem, kan vi ikke andet end anbefale racen, hvis I leder efter en race, der er både underholdende og trofast imod hele familien.