Bedste ven og hjælper

Best friend and helperSchæferhunden er til trods for en ung alder en hund, som er meget populær over hele verden. Racen har været populær hos mange statsledere og kendisser, det er en hund, som konstant er med til at trække overskrifter, når den er set sammen med kendisser i Hollywood, eller sågar er stjernen i film og serier.
Det er som om racen har sit eget liv, og det ser bestemt ikke ud til, at den er ved at blive mindre populær. Den alsidige hund, som kan være alt fra en frygtløs beskytter af hus og hjem til den bløde og børnevenlige hund, som er børnenes bedste ven, og som kan bruge timer i deres selskab, uden at blive træt af dem.
Schæferhunden er måske den hund, som har fundet flest roller i samfundet. Det er alle samfundslag, som er vilde med schæferen, det er alle dele af de serviceorganer, som passer på os i hverdagen, som har schæferen med som en ekstra faktor, og er uheldet ude og der skal ledes efter mennesker, som enten er væk, eller som skal findes i de murbrokker, der engang var et hus, så er schæferen med. Den er i alle dele af vores samfund, og den er der som en skygge, som følger os over alt, og som er med til at give os tryghed, varme og sikkerhed, og samtidig med det, så er det vores ven, vores følgesvend, når vi tager de første skridt, og det er den ven, som vi savner mest, når vi flytter hjemmefra.
At du finder schæferen over alt er, når du læser om alt det, som den er med til, ikke så mærkeligt, så næste gang du ser en schæfer, så send en venlig tanke til den, for den er her også for din skyld, du tænker nok bare ikke så meget over det i hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *